Categorieën
Categorieën
Sinds 1995:
 • Groot specialistisch assortiment.
 • Uw wens is onze uitdaging.
 • Referentielijst, is het bekijken waard.
 • Eerlijk zaken doen op internet.

NIEUWS:

CombiPlay is de Ballenbadballen en FOAM artikelen divisie van CombiCraft.
Deze divisie maakt een enorme groei door, vandaar dat wij besloten hebben om een eigen website, www.combiplay.nl te lanceren. 
Zie het aanbod van:

 • Ballenbadballen
 • Ballenbaden
 • Foam Sets
 • Bewegingssets
 • Foam Pit blokken
 • Foam bescherming
 • Matten e.d. op

www.combiplay.nl

ATTENTIE.
Even goed om te weten
RETOURBELEID:

 • Alleen 14 dagen recht van retour op standaard voorraad artikelen
 • Voorraad artikelen kennen een leveringstermijn van ca. 1 tot 3 dagen
 • Retouren dienen franco retour gestuurd te worden
 • Kosten van retour zenden worden niet vergoed
 • Waardevermindering van retour gekomen goederen wordt doorberekend
 • Geen recht van retour van op maat gemaakte producten
 • Kleurverschil op basis van een foto op een computerscherm is geen grond van reclamatie

Organisatie

In 1995 is CombiCraft gestart met een oude, 2de hands plastic spuitgietmachine, in een schuur op het Dremptse platteland (bij Doesburg). De spuitgietmachine bood de mogelijkheid om munten van 25mm en 29mm te spuiten, de standaardmaten voor de Nederlandse Horeca en het verenigingsleven.

Sinds de start is het bedrijf langzaam uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese Markt voor vele soorten plastic Consumptie- en Kermismunten.
CombiCraft heeft inmiddels de kennis en machinerieën om vanuit haar specialisatie het mogelijk grootste aanbod van verschillende soorten munten aan te bieden. Van Reliëfmunten, Bedrukte munten, Contrastmunten, Duo-Munten, Bio-munten, Evenementen munten tot aan Full colour bedrukte munten aan toe.  Ook metalen en houten munten hebben wij aan ons gamma toegevoegd.

In de loop van de tijd zijn er diverse uitbreidingen gezocht om als totaal leverancier te kunnen fungeren op het munten en betaalsegment voor verenigingen, evenementen, horeca en het bedrijfsleven. In 2005 is er opnieuw geïnvesteerd en wel in een enorme drukpers uitsluitend gericht op het drukken van consumptiebonnen, tickets en waardepapier. Ook dit segment heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een groot succes en vele klanten laten hun bonnen bij ons drukken. 
In 2013 werd uit een faillissement van een Duitse producent drukmachines overgenomen, die het mogelijk maken om bonnen op een rol te bedrukken.
CombiCraft is daarmee één van de weinige drukkerijen, die nog in staat is om bonnen op een rol te drukken. Consumptiebonnen, maar ook entreebewijzen op een rol maken het assortiment nog completer. Eind 2016 is geinvesteerd in een nieuwe productie-unit voor de vervaardiging van Ballenbadballen, waardoor CombiCraft de enige Nederlandse Producent is van ballen voor de ballenbak.

CombiCraft produceert vele nicheproducten en is in haar speciaisatie bij diverse artikelen daardoor, zelfs Europees gezien, marktleider
Sinds 1995 is het assortiment, maar ook de behoefte aan bedrijfsruimte enorm gestegen.
Vestigingen in Achter-Drempt , Doetinchem, Epe, Apeldoorn-Noord en Wapenveld volgden in sneltreinvaart, maar sinds 22 juli 2017 is de hoofdzetel van CombiCraft gevestigt op het industreterrein Marslanden G in Zwolle.  (Telfordstraat 15-F)

De productie faciliteiten bevinden zich in Achter-Drempt, Apeldoorn en Zwolle.

Anno 2017 is CombiCraft een specialist, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Het assortiment is groot en ook naar de toekomst toe zal het assortiment groeien, grotendeels met eigen productie, maar ook met de toekoop van producten om het assortiment compleet te maken en te houden.
Wij kunnen op het gebied van fijn-metaal, spuitgiet plastic en (drukwerk)bonnen nagenoeg alles invullen. 

CombiCraft heeft al enige jaren het MkbOK logo, wat garant staat voor eerlijk zaken doen op internet. Verder kan CombiCraft zich bogen op een indrukwekkende lijst met referenties.

Het milieu staat bij CombiCraft in hoog aanzien, niet alleen door afvalscheiding, maar vooral ook door het hergebruiken en het verwerken van afvalproducten. Zo worden bijvoorbeeld onze munten nagenoeg geheel van gerycycled kunststof gemaakt. Waar zonodig CombiCraft terug moet vallen op grondstoffen, half-fabrikaten of eindproducten uit andere landen, dan worden deze toeleveranciers door ons zelf bezocht. Los daarvan vinden ook onaangekondigde inspecties plaats om te controleren of onze toeleveranciers zich houden aan onze richtlijnen en de richtlijnen van de Verenigde Naties. CombiCraft doet geen zaken met bedrijven, waar werknemers onder mens-onterende wijze moeten werken of waar kinderen uitgebuit en ingezet worden in het arbeidsproces.